<

Despre noi

Site-ul www.PieseTrapeFum.ro este un proiect al AARTT Install General SRL (www.aartt.ro)

Suntem o echipa tanara si dinamica cu o vasta experienta in domeniu si dorim sa aducem un suflu nou pe piata de profil din Romania, astfel am creat PRIMUL SITE DE PROFIL, IN DOMENIUL SISTEMELOR DE EVACUARE FUM SI GAZE FIERBINTI IN CAZ DE INCENDIU, pentru a veni in sprijinul tuturor utilizatorilor: constructori, societati de mentenanta sau beneficiari. Site-ul functioneaza ca un catalog de produse dar si un magazin virtual unde sunt prezentate preturile si disponibilitatea produselor.
Prin intermediul prezentului site puteti gasi o gama larga de produse, pise schimb, accesorii si consumabile, pe care le comercializam si montam si, totodata, ne puteti contacta direct si pentru alte solutii speciale.

Va promitem sa facem diferenta prin inovatie, profesionalism si promtitudine, concomitent cu servicii la standarde europene.

Societatea noastra va poate furniza sisteme de evacuare a fumului si gazelor fierbinti, in caz de incendiu:
- trape de fum: pentru acoperis si fatada,
- luminatoare: fixe si cu segmente mobile,
- sisteme de ventilatie zilnica,
- sisteme de acces pe acoperis,
- piese de schimb.

De asemena oferim servicii complete de:
- consultanta la proiectare: alegere si dimensionare sisteme, detalii dwg etc.
- montaj, fiind autorizati IGSU, autorizatia A6561.

Asteptam cu interes sa ne contactati si va stam la dispozitie pentru a gasi solutiile optime necesare intr-un mod cat mai eficient.

AARTT Install General SRL este singirul partener certificat din Romania al Kingspan Light + Air. (verificati aici pe site-ul oficial)


Prin aceasta colaborare reprezentam si producatorii Essmann si STG Beikirch Germania, Brakel Olanda, si Ecodis Franta, cu o experienta cumulata de peste 80 ani, inglobati in grupul KINGSPAN Light + Air.

Cine este KINGSPAN? (vizitati site)
Este liderul mondial in izolatii de inalta performanta si solutii complete de anvelopare a cladirilor si, de asemenea, unul dintre cele mai mari grupuri din lume din domeniul constructiilor si al instalatiilor, ce detine: 

+100 fabrici   |   +13,000 angajati   |   +70 de tari  

 

Cine este KINGSPAN Light + Air? (vizitati site)
Divizie ce ofera solutii complete privind maximizarea beneficiilor luminii naturale, ventilarea naturala si eliminarea fumului si a gazelor fierbinti in caz de incendiu, la cladiri rezidentiale, comerciale si industriale.