<

Plata produselor

Politica de preturi

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si sunt actualizate zilnic. Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

Preturile afisate NU contin TVA.
Preturile sunt actualizate, in functie de cursul BNR.

Produsele comercializate prin intermediul www.piesetrapefum.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului, si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si, daca este cazul, de certificat de garantie.
S.C. AARTT INSTALL GENERAL S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru prejudiciile create de informatiile publicate in site din erori ce nu-i apartin.

Ulterior prelucrarii comenzii de catre S.C. AARTT INSTALL GENERAL S.R.L., nu ne asumam raspunderea decurgand din transmiterea de catre dvs. a datelor eronate.

Compania S.C. AARTT INSTALL GENERAL S.R.L. isi stabilieste singura regulamentele promotiilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Transferul de proprietate

In cazul platii prin OP sau card, cumparatorul va intra in proprietatea marfii dupa confirmarea platii.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

In cazul livrarii bunurilor prin curier, cu plata ramburs, cumparatorul va intra in proprietatea marfii si va avea dreptul sa deschida coletul dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii. Daca optati pentru aceasta modalitate de plata va fi necesar sa achitati valoarea returului catre sediul nostru din Bucuresti.